Sunday, September 1, 2013

Mencari Peluang Berniaga Secara Online?

Peluang Berniaga Peluang Perniagaan Peluang Niaga

Memperkenalkan satu lagi peluang perniagaan secara online iaitu Misi Duit Raya.

Apa itu Misi Duit Raya?

Secara "umumnya", ia bermaksud misi mengumpul duit untuk persediaan raya. Tak kira raya puasa, raya haji, raya cina, raya india, kongsiraya, deeparaya atau perayaan apa pun yang anda raikan, tahun ini, tahun depan, tahun naga, tahun ayam, tahun gajah atau tahun apa sekalipun, anda dialu-alukan menyertai misi ini.

Walaubagaimanapun, Misi Duit Raya sebenarnya mempunyai maksud yang lebih luas yang mana boleh difahami dengan terperinci di lamanweb rasmi MDR iaitu http://ringgitblaster.com/. Klik http://ringgitblaster.com/ dan klik "Misi Duit Raya" pada menu di sebelah kanan.

Tetapi, mengikut "pemahaman saya", misi duit raya ini adalah gabungan 3 perkara iaitu: Misi, Duit dan Raya!!!

1) Misi - Misi untuk mempelajari teknik pemasaran secara online yang mana boleh digunakan untuk memasarkan apa sahaja produk lain kelak dan seterusnya menginovasikan teknik-teknik tersebut.
2) Duit - Satu peluang berniaga secara online dengan menggunakan sistem "Reseller Autodownline Affiliate Marketing", sambil mempraktikkan teknik-teknik pemasaran, secara sengaja atau tidak, kita telah membina networking/downline yang akan mendatangkan hasil kelak.
3) Raya - Bermaksud "Besar", contohnya Jalan Raya, Pilihan Raya, Pudu Raya, Kota Raya dan sebagainya terutama sekali Hari Raya.

Kenapa saya menganggap "Misi" sebagai misi mempelajari teknik pemasaran?

Kerana Misi Duit Raya sendiri adalah produk yang berbentuk e-book tentang teknik pemasaran online. Klik disini dan klik "Produk Utama" dan "Bonus Percuma" pada menu disebelah kanan untuk melihat produk. Anda boleh download kesemua e-book tersebut setelah anda mengaktifkan keahlian VIP anda. Jika anda hanya mendaftar sebagai ahli biasa, anda cuma boleh menggunakan bantuan promosi sahaja untuk kerja-kerja promosi.

Nak daftar sebagai ahli kena bayar ke?

Pendaftaran adalah percuma tetapi untuk mengaktifkan keahlian VIP, anda perlu membayar RM100 yang mana akan melayakkan anda 1) Menerima downline secara percuma menerusi sistem randomiser MDR. 2) Menerima komisen dari downline sehingga 5 level. 3) Kebenaran untuk mendownload puluhan e-book teknik pemasaran yang bernilai ribuan ringgit berserta BONUS PERCUMA.

Habis tu, apa kelebihan ahli biasa?

Anda akan mendapat satu website yang mana anda boleh mula mempromosikannya dengan bantuan promosi atau dengan cara anda sendiri. Tetapi, jika anda mendapat downline dan dia kemudiannya mengaktifkan keahlian VIP, maka dia akan di letakkan dibawah mana-mana ahli VIP yang lain secara rawak menerusi sistem randomiser MDR kerana hanya ahli VIP sahaja yang layak menerima komisen dari downline. Sangat penting untuk anda mengaktifkan keahlian VIP anda sebelum downline anda.

RM100 tu mahal sangatla bagi saya...

Jika orang lain sanggup membayar RM100, kenapa tidak anda? Sebenarnya RM30 dari RM100 akan dibayar kepada upline level 1. RM20 dari baki RM70 akan dibayar kepada upline level 2. RM15 kepada upline level 3, RM10 kepada upline level 4 dan RM5 kepada upline level 5. Jumlah yang dibayar kepada upline adalah RM80, jadi untuk melayakkan anda menerima komisen, mendowload e-book yang bernilai ribuan ringgit dan melayakkan anda memasuki sistem level dan randomiser MDR adalah cuma RM20. Sangat berbaloi sebenarnya lebih-lebih lagi jika anda adalah upline tadi. Tambahan pula, jika anda cuma mendapat 1 downline, potensi pendapatan anda sudah boleh mencapai RM617,300.00, kalau 2 downline atau lebih? Klik disini dan klik "Contoh Tajaan MDR" pada menu di sebelah kanan untuk melihat kiraan.

Misi Duit Raya ni ada level, program ni MLM ke?

Tidak, program ini berkonsepkan "Reseller Autodownline Affiliate Marketing". Berbeza dengan MLM, program ini hanya membuat bayaran sekali sahaja seumur hidup tetapi MLM perlu membayar maintenance bulanan untuk melayakkan diri menerima insentif bulanan. Sistem affiliate lebih kepada menerima komisen dari hasil jualan yang dilakukan menerusi website anda yang diberikan selepas mendaftar.

Kalau semua orang dalam Malaysia dah join, macamana saya nak cari downline lepas ni?

Jika surat berantai, soalan diatas memang logik dan akan berlaku. Tetapi, untuk program ini, misi kita sebenarnya untuk mempelajari teknik pemasaran internet dan mencari peluang perniagaan secara online. Anda perlu fokus untuk menjual e-book bukannya mencari downline. Sistem downline adalah kelebihan program ini. Kerana downline, produk bernilai ribuan ringgit menjadi RM20. Daripada bersaing sesama ahli untuk mendapat komisen jualan, lebih baik kita berkongsi komisen jualan dengan bantu membantu. Dengan adanya sistem ini, anda tetap akan mendapat komisen walaupun sudah berhenti melakukan promosi.

Belum pernah lagi saya jumpa orang yang telah berhenti menjual e-booknya kerana telah dibeli oleh seluruh rakyat Malaysia. Tambahan lagi, produk MDR akan ditambah dari masa ke semasa dan prospek pula merangkumi Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia. Pengguna internet juga akan bertambah setiap tahun begitu juga dengan MDR yang akan mengekalkan programnya dalam jangka masa yang panjang  kerana ia adalah sebuah program yang berdaftar dengan SSM...

Sekarang, Giliran Saya Pula Nak Tanya...
Anda Sudah Bersedia Untuk Menyertai Misi Duit Raya???
Jika Ya!!! Klik Banner Dibawah


*Perhatian: Ini bukan laman web rasmi Misi Duit Raya. Penulis telah berusaha untuk memberikan maklumat yang setepat-tepatnya mengikut pemahaman penulis tentang MDR dan penulis sendiri adalah agen affiliate MDR. Klik banner diatas untuk melihat laman web rasmi MDR.

6 comments:

  1. "Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba ...
    Datang tidak menentu masa...Datang disaat kita kesusahan,kesempitan atau .....Memerlukan.
    Nilailah peluang itu secara bijaksana, rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar
    itu boleh berlalu dengan tiba-tiba sahaja.. jangan jadikan seribu ...alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu" - Prof. Dr Hamka. http://ringgitblaster.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Tuan, diatas perkongsian yang sangat bermakna...

      Delete
  2. Bisnis affilat memang trend di dunia internet sekarang ini. Affiliat macam diatas jika serius bisa menghasilkan banyak duit.

    Seperti juga bisnis visit money yg menawarkan dolar gratis untuk anda.
    anda sign up sudah dapat 25$, jika ada visitor melalui link refferal bisa dapat 10$ per visit. menarik bukan.

    Jika mau coba silahkan kunjungi link :

    http://money4visits.com/?share=7166

    It's Free...

    ReplyDelete

  3. Adakah anda memerlukan wang jangka panjang atau jangka pendek dengan kadar faedah yang relatif rendah serendah 3%? Kami menawarkan pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang e.t.c. Tidak kira nilai kredit anda. Kami dijamin memberi perkhidmatan kewangan kepada pelanggan kami di seluruh dunia. Dengan pakej pinjaman yang fleksibel, pinjaman boleh diproses dan dipindahkan kepada peminjam dalam masa yang sesingkat mungkin, hubungi pakar kami untuk nasihat dan perancangan kewangan. Jika anda memerlukan pinjaman cepat hubungi kami melalui E-mel: collinbest.loan@yahoo.in

    ReplyDelete
  4. Kami menawarkan pinjaman sekurang-kurangnya 3% pada tempoh maksimum 19 tahun. Kami telah bersetuju untuk menawarkan Pinjaman pilihan anda. Kami menawarkan pinjaman dalam pound (GBP) dan dalam Dolar (USD) juga. Saya harap anda boleh dipercayai, boleh dipercayai dan orang Kristian. Kami boleh menawarkan pinjaman yang diperlukan dengan mudah dalam 24 hari kerja. Kami perlu memaklumkan kepada anda bahawa kami dan menawarkan pinjaman kepada Individu yang serius, saya harap anda serius tentang transaksinya. Kerana kenyataan bahawa kami ada dalam prosedur dan kewajiban anda untuk Mengikuti Dengan prosedur selanjutnya transaksi ini. Ini akan membolehkan kami merangka syarat dan syarat kami untuk pinjaman ini. Kami memberi pinjaman dengan kadar yang sangat murah dan sederhana, kami disahkan, syarikat berdaftar dan legit pinjaman EMAIL AS: collinbest.loan@yahoo.in

    ReplyDelete
  5. Halo, Am LOAN SERVICE, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang saya berikan pinjaman kepada mereka yang sangat memerlukan pinjaman, dan Mereka yang ingin memulakan perniagaan. Saya memberi pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan, pinjaman pelajar dan pinjaman untuk membayar bil. Sementara itu saya bersedia untuk membantu anda dengan jumlah yang anda perlukan sebagai pinjaman yang perlu anda lakukan adalah mengisi borang di bawah dan hubungi saya terus hari ini di: ahmedalim232@gmail.com

    Borang Permohonan Pinjaman Isi Dan Pulangan

    Nama pertama ........................................
    Nama terakhir.................................
    Seks ......................................
    Umur ..........................
    Negeri ..............................................
    Negara ................. ....................
    Pekerjaan ............................................
    Pendapatan bulanan..........................................
    Amaun Diperlukan ...........................................
    Tempoh ..........................................
    Agama ............................................
    Nombor Telefon + ............ .................................
    Nombor Mudah Alih + ...........................................
    Salam
    Encik Ahmed Alim
    E-mel: ahmedalim232@gmail.com

    ReplyDelete

Segala komen dan pertanyaan adalah dialu-alukan. Terima Kasih